Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminarii online pentru potențialii beneficiari de finanțare din mediul privat prin POR - Axa 2, PI 2.2

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează în perioada 27-30 aprilie seminarii online de informare privind oportunitățile de finanțare oferite de Programul Operațional Regional (POR) prin Axa prioritară 2 – „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „Sprijinirea creării şi extinderea capacităților avansate de producție şi dezvoltarea serviciilor”, în cadrul apelului de proiecte relansat în luna martie.

Evenimentele se vor desfășura începând cu ora 10:30, în datele de 27, 28, 29 și 30 aprilie, prin intermediul aplicației Zoom (zoom.us), accesibilă pe Windows, Android și iOS, și vor avea o durată de aproximativ 120 de minute. În acest sens, cei care doresc să participe se pot înscrie accesând link-ul: https://forms.gle/fzjnhWJv46wpky7TA. Astfel, pentru buna desfășurare a evenimentului, ce conferă posibilitatea de a obține clarificări, fiecare sesiune va avea maximum 50 de participanți, în funcție de ordinea în care s-a realizat înscrierea.

Mai multe detalii despre data și link-ul de acces la eveniment vor fi furnizate după înregistrare, la adresa de email oferită.