Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

CONSULTARE PUBLICĂ: ghidul de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor strategice aferente viitorului exercițiu financiar (POAT)!

mfe_0.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020 (AM POAT) lansează în consultare publică ghidul de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile: mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variantele ocolitoare și/sau drumuri de legătură, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) și infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiective de patrimoniu cu potențial turistic.

Documentul supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în secțiunea Program > Documente, accesând următorul link: https://regio.adrmuntenia.ro/index.php/download_file/article/1522/consultare-ghid-poat.7z sau pe pagina de internet a Ministerului Fondurilor Europene, mfe.gov.ro.

Astfel, AM POAT așteaptă propunerile şi observațiile dumneavoastră la adresa de e-mail: helpdesk.poat@fonduri-ue.ro, până luni, 13 iulie 2020.