Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Caravana POR 2014 - 2020 ajunge la Călăraşi!

Marţi, 24 noiembrie, Caravana POR 2014 – 2020, organizată de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR), ajunge la Călăraşi!

Evenimentul, ce se va desfăşura la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călăraşi, începând cu ora 10:00, va fi destinat potenţialilor beneficiari şi reprezentanţilor mass-media locale şi regionale.

Cu această ocazie, vor fi prezentate informaţii importante cu privire la Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, aprobat de Comisia Europeană în luna iunie 2015, la Bruxelles. Totodată, reprezentanţii AM POR vor oferi detalii despre stadiul Regio şi a indicatorilor atinşi, precum şi despre proiectele finalizate, analizând impactul regional al acestora.

În partea a doua a evenimentului va fi organizată o vizită la locul de implementare a următoarelor proiecte Regio din Călăraşi:

        „Extindere şi modernizare Centru de zi pentru persoane cu handicap” (beneficiar: UAT Municipiul Călăraşi);

        „Modernizarea Centrului de Asistenţă Medico-Socială Călăraşi” (beneficiar: Centrul pentru Asistenţă Medico-Socială Călăraşi).

 

Evenimentul de la Călăraşi face parte din „Caravana POR 2014-2020”, pe care Autoritatea de Management pentru POR o derulează în perioada septembrie - decembrie 2015, în toate cele opt regiuni de dezvoltare, în cadrul proiectului „Servicii pentru organizarea evenimentelor de informare şi promovare Regio - Programul Operaţional Regional”.