Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

A fost publicat ghidul solicitantului de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură finanțate în perioada 2021-2027!

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020 (AM POAT) din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a publicat Ghidul solicitantului - condiții specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variantele ocolitoare și/sau drumuri de legătură, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) și infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiective de patrimoniu cu potenţial turistic.

Ghidul poate fi consultat pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, accesând link-ul următor: https://regio.adrmuntenia.ro/documente/static/1252 sau pe pagina de internet a Ministerului Fondurilor Europene, mfe.gov.ro.